به گزارش روابط عمومی شهرداری اشکذر، فرماندار اشکذر در آیین تجلیل از فعالین حوزه رسانه شهرستان اشکذر، ضمن عرض تبریک هفدهم مرداد ماه روز خبرنگار از زحمات فعالین رسانه در طول یکساله گذشته تشکر و قدردانی نمود و گفت: خبرنگاران یکی از مولفه های سه گانه حکمرانی شهری هستند که باید در راستای امید آفرینی و شور و نشاط در جامعه گام بردارند.
محمد حسین غلامزاده به رسالت خبرنگاری در رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم اشاره و گفت: خبرنگاران باید با شجاعت پیگیر مطالبات به حق مردم باشند و در این راستا تعهد ، صداقت و وجدان اخلاقی را سر لوحه کار خود قرار دهند.
وی جلوگیری از تحریف واقعیت در فضای مجازی را از دیگر رسالت های خبرنگاری عنوان کرد و بر تبیین واقعیت در راستای آگاهی بخش صحیح به جامعه تاکید کرد.
فرماندار اشکذر به عملکرد یکساله دولت در شهرستان اشکذر اشاره و گفت: در هفته دولت در نشست با اصحاب رسانه این اقدامات در حوزه های مختلف سیاسی، آموزشی، اقتصادی، ورزشی و.... به مردم اطلاع رسانی خواهد شد.
غلامزاده تشکیل کارگروه جوانان در استان را در راستای سیاست های دولت وفاق ملی دانست و گفت: در شهرستان اشکذر اولین کارگروه جوانان تشکیل شده که انتظار می رود با تدوام تشکیل جلسات این کارگروه موضوع شناسایی نخبگان شهرستانی در قالب بانک اطلاعاتی انجام گیرد.
این مقام مسئول نقد منصفانه و مطالبه گری از دستگاه های اجرایی شهرستان را از رسانه ها خواستار شد و ادامه داد: روسای ادارات موظف به پاسخگویی شفاف در خصوص عملکرد و مسائل ومشکلات مرتبط با مردم هستند و رضایتمندی مردم در این زمینه اولویت اول خواهد بود و چنان چه در این زمینه قصور وکوتاهی گزارش شود با کسی تعارف نخواهیم داشت.
فرماندار اشکذر با بیان اینکه در طول مدت خدمت سی ساله در شهرستان حضور داشته و نسبت به بسیاری از مسائل و مشکلات شهرها و روستاهای دور افتاده واقف است خاطر نشان کرد: دستگاه های اجرایی باید تلاش کنند تا با برنامه ریزی نسبت به رفع مسائل، مشکلات و موضوعاتی که در شهرستان بلاتکلیف مانده اقدام نمایند.
محمد حسین غلامزاده بر ضرورت توجه به برنامه توسعه شهرستان بر اساس سند آمایش و ظرفیت و توانمندی های موجود اشاره و از اصحاب رسانه درخواست نمود تا در این راستا همراه و همگام با مجموعه شهرستان باشند.
وی وحدت و انسجام رسانه های شهرستان در راستای یکصدایی مردم مناطق مختلف را یادآور شد و ادامه داد: در سایه این همدلی می توان با جدیت در راستای تامین منافع شهرستان در حوزه های مختلف گام برداشت.
شهردار اشکذر ضمن گرامی داشت سالروز شهادت شهید صارمی و روز خبرنگار، این روز را صاحبان اندیشه و قلم در شهرستان اشکذر تبریک گفت.
دکتر علمدار تعهد به بیان واقعیت و توجه به اخلاق حرفه ای را دو مولفه مهم در حوزه رسانه عنوان کرد و از فعالین حوزه رسانه شهرستان درخواست نمود تا قلم شان را در خدمت مردم و رسیدگی به مسائل و مشکلات آنها نگه دارند.
وی به جدیت در پیگیری امورات عمرانی شهرداری اشاره و گفت: در مدت ده ماهه گذشته پیگیری های بسیار خوبی در جذب اعتبارات برای پروژه های عمرانی شهرداری و نوسازی ماشین آلات شهرداری انجام شده که انتظار می رود رسانه ها در اطلاع رسانی این اقدامات به مردم شهرداری را همراهی نمایند.