به گزارش روابط عمومی شهرداری اشکذر، سرپرست شهرداری اشکذر در نشست هم اندیشی با روسای ادارات سازمان تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان و سایر اعضا گفت: توجه به مسائل حوزه فرهنگی شهرستان نیازمند برنامه ریزی هدفمند در سطح کلان و توجه و تعامل دستگاه های اجرایی است.
احمد دهقان منشادی با بیان اینکه رسیدن به نقطه مطلوب در برنامه های فرهنگی مستلزم نوشتن طرحهای عملیاتی است، اظهار داشت: شهرداری اشکذر در حوزه توجه به برنامه های فرهنگی از کار های کارشناسی و منطبق با مقتضیات شهرستان که بازخورد مناسبی را به دنبال داشته باشد حمایت خواهد کرد.
وی ابراز امیدواری کرد با همراهی و همدلی تلاشگران عرصه فرهنگ و هنر گامی ارزشمند در راستای تحقق برنامه های فرهنگی در شهرستان برداشته شود.
در این جلسه در خصوص مهمترین برنامه های فرهنگی در سطح شهر بحث و تبادل نظر شد.